Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Kitológémes, vagy tológémes rakodógépek

Az Eurotrade Kft. évek óta forgalmazza a Faresin gyár teleszkópos (kitológémes) rakodógépeit, melyek 2,5 – 7 tonnás emelési kapacitással, 6 – 22 méter maximális emelési magassággal kaphatók.

A Faresin gyár a 2015 évben végrehajtott termékfrissítéskor a következő kategóriákba sorolta rakodógépeit:


Kategória megnevezés

Emelési magasság (max. m)

Emelési kapacitás (max. T )

Kis

6

2,5

Compact (kis géptest)

6 – 7 – 9

3,0

Közepes

7-től 10-ig

3-tól 4,5-ig

Heavy Duty (nagy súlyokhoz)

8,8 és 9,3

5 – 7

Nagy

13,5 és 16,5

3-tól 4,2-ig

Storm

21,5

4,5


Mivel az ügyféligényeknek megfelelően, többféle felszereltségi szintet is kialakítottak (Classic, Agritop, GLS, VPS), ezért ma több mint 70 féle alapkivitelben kínálunk Faresin teleszkópos rakodógépet. A rendelhető motorváltozatokkal, és a több tucat különféle munkaszerelékkel együtt az elérhető variációk száma több száz lehet, ezért vagyunk biztosak benne, hogy szinte minden helyzetre, rakodási feladatra létezik megfelelő Faresin teleszkópos rakodógép a kínálatunkban.

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.