Faresin Big Range teleszkópos rakodók

Faresin nagyméretű teleszkópos rakodók. Nagy magassághoz, személyemelésre is!

A Faresin gyár "Big range" - nagyméretű - teleszkópos rakodógépei az első hidraulikus kitalpalásnak és a billenésgátló szintszabályzásnak köszönhetően alkalmasak a személyemelő kosarakkal való működésre távirányítással is. Ezen felül természetesen képesek akár 4,5 tonnát felemelni, vagy akár 17 méteres magasságba felérni.

Modell Motor és kivitel párosítások
Üzemi súly (kg)

Emelési magasság

max. (m)

Emelési súly

max. (kg)

Faresin 14.42

Classic: 55 és 74 kW

HLS: 74 kW

11080 13,6 4200

Faresin 17.40

11900 16,4 4000

Faresin 17.45

12030 16,4 4500

 

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.