Faresin 6.26 full electric

Full elektromos rakodógép nagyösszegű TAO támogatással!

Menetelő motor 9 kW
Emelő motor 10 kW
Lítium akkumulátor 80 V
Akku névleges kapacitása 300 (standard) vagy 400 (opcionális) Ah
Standard töltés 80%-ra 2h 25m
Standard töltés 100%-ra 4h
Gyorstöltés 100%-ra 2h
Üzemidő folyamatos rakodásnál 3 - 4 h
Üzemidő szakaszos rakodásnál 6 - 8h

2600 KG maximális kapacitás, legfeljebb 5,9 m emelési magasság

A Faresin Industries K + F központja évek kutatása után fejlesztette ki ezt az innovatív gépet a 6.26 teleszkópos rakodó alapjain. A szén-dioxid-kibocsátás kiküszöbölése lehetővé teszi a "6.26 Full Electric" használatát még zárt környezetben is, például raktárakban, logisztikai területeken, mezőgazdasági tevékenységekben, javítva a munkakörnyezet kényelmét és biztonságát. A csökkentett zaj lehetővé teszi olyan környezetben és munkahelyeken történő működést, ahol a belső égésű motorok használata nem ajánlott.
 
Ezek a műszaki megoldások tökéletesen összhangban állnak az új zöld technológiával, amely a jövőben csökkentett környezeti hatásokat irányoz elő. A Full Electric 6.26 teleszkópos rakodó bármilyen munkakörülményben használható, egyszerű kezelhetőségének négykerék meghajtásának és négykerék kormányzásának köszönhetően.

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.