Gyárlátogatás Olaszországban

A MB Crusher gyár termékeinek összeállítását, legyártását nézhettük meg közelebbről az olaszországi Fara Vicentino-ban az MB székhelyén. Itt nem csak a gyártást hanem a kutatásfejlesztéstől egészen az értékesítésig minden fázist kezelnek és menedzselnek az MB kollégái, értékesítői.

MB Crusher pofástörő kanál átadás

Rövid időn belül gazdára talált egy nagy 4,2 tonnás és egy kisebb 850 kg-os MB Crusher pofástörő kanál. A nagyobb MB - BF90 S4 HD jelzésű kanalat vasúti betontalpfák összezúzására fogják használni. Az MB Crusher C50-es kanállal pedig a Geoszolg Kft. fogja újrahasznosításra alkalmassá tenni az építési és bontási törmeléket.

Hírlevél feliratkozás

MFB-Hitel

A Faresin gyár bemutatása

   Vágólap02.jpg  Az 1973-ban alapított breganzei (Vicenza) székhelyű Faresin Industries spa tervez,gyárt és értékesít takarmánykeverő-kiosztó kocsikat az állattenyésztési ágazat számára és teleszkópos (más néven „kitológémes”) rakodókat valamint kompakt rakodógépeket (mini homlokrakodókat) mezőgazdasági, ipari és építőipari célokra világszerte.

 

 

Az Eurotrade Kft. évek óta forgalmazza a Faresin gyár teleszkópos (kitológémes) rakodógépeit, melyek 2,5 – 7 tonnás emelési kapacitással, 6 – 22 méter maximális emelési magassággal kaphatók.

 

Vágólap01.jpg

A Faresin gyár legújabb termékei a kompakt rakodógépek (mini homlokrakodók) amelyeket főleg kommunális és mezőgazdasági célokra ajánlunk, de jó szolgálatot tehetnek pl. a kertépítéssel, parkrendezéssel foglalkozó kis vállalkozásoknál, vagy kisebb tüzép telepeken is.

 

mini t45 2.jpg

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.