Kronos 140 4WDM rönkszállító

Erdészeti pótkocsi, erős mechanikus hajtással.

Adatok 140 4WDM
Önsúly 5400 kg
Megengedett terhelés 12000 kg
Rakodótér hossza 4000 mm
Rakoncák száma 8db

A Kronos 140 4WDM erdészeti kiközelítőkocsi tengelyei a vontató hátsó kardáncsonkjáról kapnak hajtást differenciálműveken keresztül, kuplung közbeiktatása nélkül. A közúton a biztonságot a többtárcsás fékrendszer garantálja.

A differenciálzár és a meghajtótengely túlterhelésgátló rendszere szériafelszereltség.

Hajtás nélküli vontatáskor a tengelyek szabadonfutó állapotban vannak, a könnyebb és gazdaságosabb vontathatóság érdekében.

A 140 4Wd modellhez a Koronos 5000, Kronos 6020 vagy Kronos 8020 darukat ajánljuk

 

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.