Kronos 120H / 120H 4WD rönkszállító

Robosztus felépítésű kiközelítő a nagyobb daruhoz.

Adatok 120H / 120H 4WD
Önsúly 1690 / 2050 kg
Megengedett terhelés 12000 kg
Rakodótér hossza 4200 mm
Rakoncák száma 8db

Az összes Kronos 120 rönkszállító erdészeti pótkocsi ún. dual-gerendás alvázzal készül, ami lehetővé teszi a kiközelítő súlypontjának alacsonyan tartását még megrakott állapotban is. Robosztus felépítése lehetővé teszi nagyobb daruk felszerelését is

A pótkocsik a rendelhető opciókkal teljesen az egyedi ügyféligények szerint alakíthatók, felszerelhetők többféle daruval, hidraulikával, fékrendszerrel, stb.

A 4WD kiközelítőkocsi-modellek teljes hiraulikus hajtáslánccal rendelkeznek.

A 120H és 120H 4WD modellekhez a Kronos 4000, Koronos 5000 vagy Kronos 6020 darukat ajánljuk.

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEINK:

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.