Biber 92 sorozat

A felülmúlhatatlan faaprítógép - páratlan teljesítőképességgel.

Aprító rendszer Dobaprító
Kések / pengék száma 10 vagy 20 db
Maximális faátmérő 75 vagy 60 cm
Behúzási szélesség 122 cm

A Biber 92-es faaprítók óriási teljesítményűek és alkalmasak akár 75 cm vastag fatörzsek feldolgozására is! A több mint 1 méter átmérőjű, szabadlmaztatott csavarkötésekkel összeépített kombi aprító rotor gazdaságos és könnyen karbantartható. Az aprítógép magas kapacitás mellett alacsony portartalmú durva szemcsés aprítékot képes előállítani, ezért verhetetlen ár-érték arányú berendezés.

Rendelhető változatok:

Biber 92 Z / ZK - kardánhajtású kivitel, daruval vagy anélkül.

Biber 92 RBZ - teherautóra építve, direkt meghajtás az autó motorjáról

Biber 92 RM / RBM - Teherautóra építve saját motorral. Igény szerint akár saját járműre.

Biber 92 S / SDK - tandem pótkocsin saját motorral, akár daruval is.

 

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.