Biber 84 sorozat

Nagy behúzási szélesség, nagyobb áteresztés, több kivitelben.

Aprító rendszer Dobaprító
Kések / pengék száma 10 vagy 20 db
Maximális faátmérő 60 vagy 45 cm
Behúzási szélesség 122 cm

A Biber 84-es faaprítógép 122 cm-es behúzási szélességgel ideális cserjék, erdészeti apadék aprítására, de akár 60 cm-es farönkkel is megbirkózik. A kombi rotor könnyű futású és energiatakarékos. A felhasználó választhat az erős kések vagy a gazdaságos aprítópengék között. Az aprítógépet nagyméretű és kettéosztott, cserélhető rostával szállítjuk. A kíméletes kihordási technológia csökkenti a fűrészpor képződését. 

Rendelhető változatok:

Biber 84 Z / ZK - kardánhajtású kivitel, daruval vagy anélkül.

Biber 84 RBZ - teherautóra építve, direkt meghajtás az autó motorjáról

Biber 84 RM / RBM - Teherautóra építve saját motorral. Igény szerint akár saját járműre.

Biber 84 S / SDK - tandem pótkocsin saját motorral, akár daruval is.

 

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.