Biber 83 sorozat

Tökéletes finom és durva apríték, több változatban.

Aprító rendszer Dobaprító
Kések / pengék száma 8 vagy 16 db
Maximális faátmérő 60 vagy 45 cm
Behúzási szélesség 98 cm

A Biber 83-as sorozatú faaprító rendkívül erős 75 cm-es behúzó hengerrel segíti a darus anyagbevezetést. A kombi rotor könnyű futású és energiatakarékos. A felhasználó választhat az erős kések vagy a gazdaságos aprítópengék között. A kíméletes kihordási technológia csökkenti a fűrészpor képződését. A kihordási magasság 2,6 és 5,2 méter között hidraulikusan állítható.

Rendelhető változatok:

Biber 83 Z / ZK - kardánhajtású kivitel, daruval vagy anélkül.

Biber 83 RBZ - teherautóra építve, direkt meghajtás az autó motorjáról

Biber 83 RM / RBM - Teherautóra építve saját motorral. Igény szerint akár saját járműre.

Biber 83 S / SDK - tandem pótkocsin saját motorral, akár daruval is.

 

 

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.