Biber 78 Z és ZK

Az Eschlböck új aprítógépeinek legfiatalabb tagja finom és durva aprítékhoz.

Aprító rendszer Dobaprító
Pengék száma 6 vagy 12 db
Maximális faátmérő 60 vagy 45 cm
Behúzási szélesség 84 cm

A Biber 78 Z és ZK kardánhajtású faaprítók a legújabb aprítási technológiával felszerelve egyaránt alkalmasak tökéletes, pontos finomapríték és darabos durva apríték gyártására. A kombi aprító rotornak, és a 12 db gyorsan cserélhető pengének köszönhetően az aprítási idő akár a felére csökkenthető. 1,3 m2-es cserélhető rosta biztosítja a szép egyenletes aprítékot.

 

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.