Kronos 8020 széria erdészeti daruk

A legerősebb. Szigorú tesztelés után robosztus felépítés és erő.

Adatok 8020 / 8020L / 8020XL
Maximális kinyúlás 7,7 / 8,3 / 9,9 m
Megengedett terhelés 4m-en 1550 / 1500 / 1350 kg
Megengedett terh. max. kinyúláson 780 / 650 / 480 kg
Rönkfogó nyitás min.-max. 75 - 1475 mm

A Kronos 8020 a gyártó legnagyobb erdészeti daru szériája. Három különböző gémhosszal kapható, tartós és ergonómikus berendezések, melyek az összes teszten bizonyították ellenállóképességüket, terhelhetőségüket és erejüket. A fordító és emelő mozgások során lengécsillapítók akadályozzák meg az extrém mechanikus és hirdaulikus csúcsterheléseket ezeknél a daruknál.

Nagy traktorokon és erdészeti pótkocsikon, kiközelítő kocsikon egyaránt gazdaságosan dolgoznak a Kronos 8020-as rakodók.

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.