Kronos 6020 széria erdészeti daruk

Professzionális felhasználók igényei szerint.

Adatok 6020 / 6020L / 6020XL
Maximális kinyúlás 7,6 / 8,3 / 8,9 m
Megengedett terhelés 4m-en 1100 / 1080 / 1040 kg
Megengedett terh. max. kinyúláson 520 / 450 / 370 kg
Rönkfogó nyitás min.-max. 85 - 1450 mm

A Kronos 6020 daruk erős gémszerkezete és magas minőségű hidraulikus egységei hosszú évekre garantálják a hatékony gazdaságos munkavégzést. A nagy átbocsájtású tömlők védőburkolat alá kerültek, kifejezetten a jellemző erdészeti munkakörülmények miatt.

Traktorokra és erdészeti kiközelítőkocsikra egyaránt felszerelhetők.

Rendkívül erős erdészeti gépek, rövid alapgémmel, valamint erős lánchajtású duplex telszkópos gémmel, valamint választható mechanikus / hidraulikus / elektronikus vezérléssel is.

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.