Cronoss T120 Pro faaprítógép

VONTATHATÓ kompakt aprítógép. Húzza be a hasznot mint viszonteladó!

Motor típus Briggs & Stratton Vanguard
Teljesítmény 17 kW / 23 Le
Aprítókések 2 db
Ellenkés 1 db
Max. aprítási átmérő 120 mm
Feldolgozható mennyiség akár 32 m3 gally óránként
Kapacitás 5 - 6 m3 apríték óránként

A korábbi Tiger Speed és Skarper aprítók gyártójánk legújabb szériás aprítógépei!

Az új csúcsminőségű VONTATHATÓ kompakt aprítógép.

Megérkezett a piacon kiemelkedő minőségű Skarper faaprítógép család nagyobb tagjának, a Cronoss (korában: Skarper) C120 PRO-nak a VONTATHATÓ változata a T120 PRO faaprító. Ezt az aprítógépet munkaterületen belül normál kapcsolású gömbfejes vonóhoroggal vontathatja, áthelyezheti, követheti vele az aprítandó anyagot. Aprítási átmérő max. 120 mm! Óránként több mint 30 köbméter fahulladék, gallyas, ágas nyesedék feldolgozására is képes. Ezzel a faaprítóval Ön akár 6 m3 aprítékot is előállíthat óránként!

 

 

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.