Cronoss C120 Pro faaprítógép

Új szériás kompakt faaprító 12 cm átmérőig!

Motor típus Briggs & Stratton Vanguard
Teljesítmény 17 kW / 23 Le
Aprítókések 2 db
Ellenkés 1 db
Max. aprítási átmérő 120 mm
Feldolgozható mennyiség akár 32 m3 gally óránként
Kapacitás 5 - 6 m3 apríték óránként

Az új csúcsminőségű aprítógép, 120 mm aprítási átmérő.

Megérkezett a piacon kiemelkedő minőségű Cronoss faaprítógép család nagyobb tagja, a Cronoss C120 PRO. Aprítási átmérő max. 120 mm! Óránként több mint 30 köbméter fahulladék, gallyas, ágas nyesedék feldolgozására is képes faaprítónk akár 6 m3 faapríték előállítására is képes!

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.