Eschlböck Biber 7 átadás

Átadtunk egy Eschlböck Biber 7 típusú kardánhajtásos faaprítót, amelybe maximálisan 37 cm átmérőjű fa adagolható. A gép 8 db páronként eltolt aprítókéssel és dobaprító rendszerrel rendelkezik. Az apríték megfelelő méretét a gép 3 cm perforációjú rostával biztosítja, és az így előállított apríték hossza pedig 2-3 cm. Ügyfelünk, a faaprító próbaüzemét bükkfa aprításával végezte. Az aprítékot pedig pulyka és sertéstelepek fűtésére fogják használni.

Eszközbeszerzési pályázat Pest megyében FÖLDMUNKAGÉPRE is!

Sok év szünet után 2018.01.31-én megnyílik az az eszközbeszerzési pályázat, Pest megyei telephellyel rendelkező vállalkozások számára, amelynek keretében 5 és 60 millió forint közötti támogatást igényelhetnek a mikro-, kis-, és középvállalkozások.

Hírlevél feliratkozás

New Holland építőipari gépek

A NEW HOLLAND Constuction termékei az Eurotrade Kft-nél.

 

btn_construction.png

 

SZEZONNYITÓ AJÁNLATUNK:

 Kotrórakodó.png

Homlokrakodó.png

A 122 éves New Holland gyár a CNH Industrial konszern tagjaként kínálja Önnek építőipari gépeinek válogatott darabjait, melyeket az európai felhasználók igényei szerint alakítottak ki.

 

Válasszon gépcsoportot a balodali menüből, és tekintse át a csúszókormányzású-rakodók, mini- és midi méretű lánctalpas kotrógépek, kompakt rakodók, homlokrakodók és a több méretben is választható kotrórakodók kínálatát.

 range.png

 

 

Kérjük írjon nekünk, bármilyen kérése, kérdése merült fel
Érdeklődés jellege

Bemutatkozik az Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 25 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban új üzletága indított.

A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.

Termékkörünkben már az induláskor megtalálhatók: homlokrakodók, teleszkópos és mini rakodógépek, valamint az igen kedvező ár-érték arányú SZM homlokrakodók és derékcsuklós-teleszkópos rakodók. Ezeken kívül egyéb földmunkagépek, buldózerek, törőgépek, pofástörő kanalak, mobil dobrosták, és adapterek. Hidraulikus bontókalapácsok, szorter kanalak, hegybontók

Kommunális szolgáltatóknak, önkormányzatoknak ajánljuk figyelmébe faaprítóinkat, újrahasznosításhoz lassú fordulatú shereddereinket, az úttisztítás és karbantartás gépeit, hótolókat, sószórókat, fűnyíró adaptereket.